18 jui-15 aug Doe je mee met De Zomer van je Leven? Meer info

Ben jij klaar voor het echte werk? | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

∞ Manon, vrijdag 8 september 2017

Ben jij klaar voor het echte werk?

Er moet me even iets van het hart. Iets wat me opvalt en wat me raakt. En zolang ik dat niet hardop zeg, blijft het ergens op de achtergrond zeuren. Dus, deze blog wordt een schop onder ieders kont, inclusief die van mij. Vindt je dat niet fijn, laat hem dan lekker links liggen en ga door met waar je mee bezig bent. Dan is de volgende vast weer voor jou.

Het valt me op dat er steeds meer mensen zijn die voelen, echt diep voelen, dat ze vastzitten in een realiteit waar ze niet meer voor willen kiezen. Dat kan een huwelijk zijn, of een ander soort relatie, maar het kan ook werk zijn, een sociale omgeving, een leven vol verwachtingen van anderen of patronen waar mensen in zitten en gewoon niet uitkomen.

Deze mensen voelen een enorme drang om te groeien, om uit die patronen te breken, om hun hart te volgen, om te doen waar ze echt voor gaan staan. En ze besluiten dat het genoeg is geweest, het is NU de tijd om hun leven te transformeren van een leven vanuit vaste patronen naar een leven waarin ze hun diepste verlangens volgen.

Mooie beslissing. Ik juich hem van harte toe. Maar daarmee is het niet gedaan. Dat voelen ze ook wel. Iedereen heeft hulp nodig om echt uit gewoontes en overtuigingen en patronen te breken. Dat doe je niet zomaar. En al helemaal niet wanneer je eigenlijk niet weet wat je zielsverlangen is, of als je je gevangen voelt zitten in relaties waar je niet vrij in kan zijn. En dan komen ze onder andere bij mij. Want ik leef mijn zielsverlangen, ik leef volgens de aanwijzingen die mijn intuïtie mij geeft.

Maar dan… dan komt het erop aan: ga je daadwerkelijk aan het werk… Ga je daadwerkelijk in contact met je ziel? Geef je je over aan je ziel? Laat je de gedachten aan de consequenties los en doe je wat er op je pad ligt? En daar krabbelen zoveel mensen terug. Er zijn maar weinig mensen die dan het lef hebben om door te zetten. De redenen om uiteindelijk niet door te zetten zijn legio. Iemand heeft geen geld, geen energie, geen tijd, wat dan ook. Allemaal legitiem. Maar wordt wakker! Al deze redenen zeggen maar één ding: Ik durf niet, ik denk niet dat ik het kan. En dat komt neer op: ik denk niet dat ik het waard ben.

Is dat hoe je het wil in je leven? Zo ja, fantastisch! Echt serieus, dan is dat helemaal goed voor jou. Maar vaak is het niet wat we willen, maar is het een kwestie van gewoon niet durven. Want het is nogal wat: je (schijn)veiligheid opgeven om je hart te gaan volgen. Daar kunnen moeilijke keuzes achter vandaan komen. Daar kunnen grote veranderingen door ontstaan. Dat is spannend en eng en er is geen enkele garantie op een directe happy ending. Ja, op de lange termijn weet je dat het goed zit, maar die eerste pijn, daar zijn we bang voor.

En ik lever nooit half werk. Ik lever heel werk en nog een beetje extra. Ik doe mijn werk met hart en ziel en geef alles wat ik te geven heb. Ik zet je op de drempel van jouw vrijheid en geef je dan een liefdevolle reuze schop over de drempel heen. Ik laat je zien wat jouw mogelijkheden zijn door je te laten zien wie ik ben en waar ik sta. Als ik eens om me heen kijk in mijn leven heb ik het prima voor elkaar. Ik doe wat ik echt fijn vindt om te doen, ik geef mijn zielsverlangen alle ruimte en het leven geeft mij precies dat waar ik naar verlang.

Ik ben hier niet vanzelf gekomen. Ik heb zelf ook super hard gewerkt om te bereiken wat ik nu bereikt heb. Ik heb jaren en jaren gestudeerd. Ik heb tienduizenden euro’s geïnvesteerd in mijn kennis, in het ontwikkelen van mijn vaardigheden en in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb alles waar ik met mijn klanten aan werk zelf ook doorgeworsteld. Ik weet waar jij vandaan komt en ik weet wat er mogelijk is voor jou.

Ik kan het energetische werk voor jou doen, omdat ik schoon hebt gemaakt in mijn Innerlijke Schatkamer. En dan bedoel ik niet dat ik de bezem er wel eens door heb gehaald, dan bedoel ik dat ik met bloed, zweet en tranen (heel veel tranen, zeeën van tranen) op mijn knieën heb zitten schrobben. Ik heb mijn hele kwetsbare zelf laten zien aan de wereld, mijn patronen doorbroken, mijn angsten aangekeken, en ik ben uitgekomen waar ik wil zijn.

Ik heb het harde werk gedaan en ben nu op een plek waar ik echt graag wil zijn. Ik heb voor mezelf de ruimte gecreëerd om te kunnen doen wat ik echt belangrijk vind en ik pluk daar nu de vruchten van. Het gaat goed met me, ik volg mijn verlangens, ik heb in mijn leven wat ik belangrijk vind, maar dat is echt niet vanzelf gegaan. Ik heb gewerkt, geïnvesteerd, risico;s genomen, mijn hoofd op heel wat hakblokken gelegd, mezelf enorm kwetsbaar opgesteld, ik ben onderuit gegaan en ben weer opgekrabbeld en ben nu in mijn kracht.

En begrijp me niet verkeerd, ik hou van mijn leven. Mijn hele leven. Ik hou van de jaren dat het niet goed met me ging, dat ik onzeker was. Ik hou van de jaren van hard werken aan mezelf. Ik hou van de jaren van studie, ik studeer nou eenmaal graag. Ik hou van mijn hele bestaan. Ik zie het als magisch en prachtig hoe de dingen in mijn leven allemaal in elkaar vallen en een perfect plaatje vormen. Ik heb al het werk, alle investeringen, alle schoonmaak met liefde gedaan. Ook als het zwaar was, als het ellendig was, als het voelde alsof het nooit makkelijk zou zijn.

Nu kan ik uitdragen wat ik geleerd heb in mijn leven. Nu kan ik anderen helpen om hun werk te doen. Nu kan ik de ruimte scheppen zodat jij jezelf kan healen. Zodat jij de deur naar jouw Innerlijke Schatkamer helemaal open kan zetten en alles, maar dan ook alles wat daarbinnen is kan gebruiken. Zodat jij in je volle kracht en je volle potentieel kan komen te staan. Zodat jij kan doen waar jij echt naar verlangt in je leven en jouw missie weer op aarde kan zetten.

Maar dan moet jij ook investeren. Dan moet jij bereid zijn om het werk te doen. Je moet het proces aan willen gaan en alles willen geven, net zoals ik jou alles van mezelf geef. Je moet bereid zijn om de ruimte te claimen voor jouw proces. Zowel in tijd, energie, als financieel. Ik vraag niet voor niets de prijzen die ik vraag. De prijs is de eerste kans voor jou om de ruimte te creëren om echt serieus aan het werk te gaan. En de hoogte van jouw inzet bepaald de hoogte van jouw resultaat.

En ik wil echt graag met je werken als jij gemotiveerd bent. Ik wil echt graag met je werken als je voelt dat ik je kan helpen om grote stappen te zetten. Oh joh, dan wil ik zo graag met je werken! Maar wanneer je even wil kijken of het wat voor je zou kunnen zijn… of als je zachtjes en heel voorzichtig wil… of als je een gouden pil zoekt…. dan moet je niet bij mij zijn. Mijn werk is krachtig en alleen geschikt voor de mensen die echt willen.

En als je alleen mijn gratis dingen wil doen, of alleen mijn blogs wil lezen, of in mijn gratis Facebookgroep wil, dan is dat echt helemaal prima. Ik vind je nog steeds geweldig en nog steeds waardevol. En je mag op ieder moment instappen in een betaald ding, of nooit, net wat je wil. Ik heb geen oordeel over je. Het is prima, kijk wat jij goed kan gebruiken, wat jij nodig hebt. Maar wanneer je meer wil, vraag ik ook meer van je.

Dus, wanneer jij echt voelt dat jij stappen te maken hebt, wanneer je echt voelt dat ik daar een verschil in kan maken, wanneer je echt voelt dat we samen magie kunnen maken, wanneer je echt voelt dat jij klaar bent voor het grote werk, claim dan je ruimte. Claim mijn tijd, mijn energie, mijn hele zijn. Claim ook vooral jouw tijd, jouw energie, jouw financiële ruimte, claim jouw proces! Laten we er dan voor gaan! Maar dan wel voor het echie. Niet van de half half een beetje…

Haal uit mij wat eruit te halen valt, haal uit jou wat eruit te halen valt en investeer in jezelf! Investeer in jouw prachtige zelf. Investeer in zorg, in zachte liefde, in tough love. Investeer in het schoonmaken van jouw Innerlijke Schatkamer, in het schoonmaken van de kelder van jouw schatkamer. Geen halve stapjes meer, maar reuzensprongen. Als dat is wat je wil, make it happen!

Voel je hem? Voel je de energie die onder deze blog zit? Voelt ie fijn voor jou? Zo niet, laat gaan. Dan is dit niet voor jou bedoeld. Prima, heb het goed, ik hou toch wel van je. Maar zo ja, waar wacht je dan nog op? Laten we aan het werk gaan. Ben jij klaar voor het echte werk? Ik wel, ik ben helemaal klaar voor het echte werk. Het wachten is alleen nog op jouw volledige, vanuit je tenen en je ziel: JA!!!!!

Dus, kom op! Kom met me werken. Op een van mijn live dagen, Schatkamer van de Ziel of de Schatkamer Opstellingen dag, of stap in een halfjaartraject. Dan gaan we grote stappen maken! Dan leer ik je alles wat ik heb geleerd over contact met je ziel, vertrouwen op je leven en overgave aan wat jij hier te doen hebt. Stap helemaal in de stroom van jouw grootste leven. Het is niet makkelijk, het vraagt wat van je, maar het is echt alles waard!


Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.