18 jui-15 aug Doe je mee met De Zomer van je Leven? Meer info

Eerbetoon aan jou en mij | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

∞ Manon, maandag 20 februari 2017

Eerbetoon aan jou en mij

Dit is een eerbetoon. Een eerbetoon aan al die lieve, dappere mensen om me heen waar ik van hou, die ik bewonder, die ik mag helpen op hun weg en die mij helpen op die van mij. Het is een eerbetoon aan liefde, aan kracht, aan kwetsbaarheid, aan moed, aan diep verlangen. Het is een eerbetoon aan jou en mij.

Heldenreis

Dit is een eerbetoon aan de mensen die zich op dit moment tot op het bot uitgedaagd voelen om te leven wat zij spreken. Zij voelen de angst en de weerstand en zijn bereid te kijken naar en te omarmen van wat zij in hun schaduw hebben gezet. Ik zie je en doe met je mee.

Licht

Dit is een eerbetoon aan de mensen die in hun licht blijven staan. Ook als het moeilijk is, ook als het pijn doet, ook als het scherp voelt. Want juist in hun licht staan helpt om te helen en voorbij de weerstand ligt de vrijheid.

Verlangen

Dit is een eerbetoon aan de mensen die hun verlangens volgen. Die zich niet blijven afvragen of hun verlangens wel legitiem zijn, of haalbaar, of wat dan ook, maar die er vanuit gaan dat waar zij naar verlangen allang op hen ligt te wachten. En die vanuit dat verlangen willen leven. Groots.

Vragen

Dit is een eerbetoon aan de mensen die soms heus moeite hebben hun oordeel op te schorten, maar toch steeds maar weer de ruimte vinden om vragen te stellen waar ze het antwoord niet op weten. Die lerend zijn.

Dapper

Dit is een eerbetoon aan de mensen die midden in de arena staan. Kwetsbaar, voor iedereen te zien, voor iedereen om te oordelen, maar zo ongelooflijk dapper. Helden van bewustzijn en ontwikkeling. Groei zit in de momenten die even moeilijk zijn.

Grootsheid

Dit is een eerbetoon aan de mensen die hun grootste grootsheid willen opzoeken. Die geen genoegen nemen met het leven van iemand anders, maar alleen met hun eigen leven. Hun mooie, prachtige, krachtige leven. Die durven geloven en voelen dat ze een verschil te maken hebben.

Beweging

Dit is een eerbetoon aan de mensen die zich soms zwak voelen, niet waardevol genoeg, te veel, te weinig. Je bent niet zwak, je bent soms kwetsbaar. En ondanks dat het betekent dat je soms dus gekwetst zal worden ben je altijd in beweging. En dat leidt altijd ergens naar toe. Dat je niet weet waar naartoe precies is juist de schoonheid van de reis.

Uitnodiging

Dit is een eerbetoon aan de mensen die weerstand herkennen als komend van binnenuit. Die de uitnodiging tot groei voelen wanneer ze hem krijgen. Misschien kun je hem nog niet aannemen, dat geeft niet. Alles heeft zijn eigen tijd.

Uniek

Dit is een eerbetoon aan de mensen die altijd hebben gehoord dat ze normaal moeten doen, of zich aan moeten passen. De wereld zit helemaal niet op normale, aangepaste mensen te wachten. Zij wacht op jou met al je unieke talenten en kwaliteiten.

Zijn en doen

Dit is een eerbetoon aan de mensen die eerst zeggen: ‘ik sta achter je’. En dan pas: ‘wat doe je eigenlijk’. Omdat het een speciaal soort moed vraagt om iemand te erkennen in wie hij is in plaats van alleen in wat hij doet. En het vraagt ook moed om die steun te kunnen ontvangen.

Steun

Dit is een eerbetoon aan de mensen die durven vragen om hulp en steun wanneer ze dat nodig hebben. Soms is onafhankelijk zijn niet meer dan een muur. Ik voel deze muur elke dag, maar ik voel ook de stroming wanneer ik uit durf te reiken en warmte terug krijg.

Alles mag er zijn

Dit is een eerbetoon aan de mensen die niet alleen naar de mooie dromen durven kijken, maar ook de schoonheid kunnen zien in de angstdromen. Alles helpt jou omhoog, the good, the bad and the ugly. Welke kracht zit er onder je angst? Durf je te kijken?

Schoonheid

Dit is een eerbetoon aan de mensen die altijd op zoek zijn naar de schoonheid in iemand en vooral ook in zichzelf. Welke kwaliteiten zitten er verstopt onder lagen pijn, weerstand en angst? En durf je jezelf in het volle zonlicht van je eigen liefde te zetten? Dan is dit een onwijs eerbetoon aan jou!!!

Gedragen

Dit is een eerbetoon aan de mensen die durven accepteren dat het leven soms gewoon niet zo ingewikkeld is. dat het simpel en fijn mag zijn. Dat is een leap of faith die alleen maar vraagt om hem te nemen. Spring en laat je dragen door de wind.

Liefde

Dit is een eerbetoon aan de mensen die liefde durven toelaten in een wereld die gemaakt lijkt te zijn voor grenzen. Wat nou als jij je grenzen niet hoeft te bewaken omdat je altijd voelt wat het beste is voor jou voorbij je weerstand en je kwetsuren? Reageer vanuit liefde voor jezelf.

Aankijken

Dit is een eerbetoon aan de mensen die de moed hebben verzameld om naar die blokkades te kijken die ze het meeste angst aanjagen, waar ze zich voor schamen, waar ze intense weerstand op voelen. Misschien ben je nog niet zover om er doorheen te gaan, maar je kijkt al wel. Held!

Laat je horen

Dit is een eerbetoon aan de mensen die zich laten horen. Die zich aanbieden in al hun schoonheid, openheid, kwetsbaarheid. Hier ben ik. Dit ben ik. Hoor mij, zie mij, erken mij in mijn kracht en in mijn kunnen. Wat jij ook doet, ik wijs mij niet af. Blijf je laten horen, jouw geluid is nodig.

Veilig

Dit is een eerbetoon aan de mensen die het soms echt even moeilijk vinden. Die fouten durven maken, die lerend durven zijn. Die onder al die lastige lagen voelen dat ze veilig zijn. Omdat ze met zichzelf zijn. Omdat ze prachtig zijn. Omdat ze leven. Omdat ze bestaan uit liefdevolle energie.

Bijdrage

Dit is een eerbetoon aan de mensen die, soms stapje voor stapje, durven geloven in hun waarde. Die vastzittende energie weer willen laten stromen, omdat ze voelen dat hun bijdrage aan de wereld groter en groter en dynamischer en dynamischer kan worden. Omdat ze echt durven staan in de grootsheid die ze zijn.

Dit is een eerbetoon aan alle liefdevolle, waardevolle, krachtige, prachtige mensen om me heen. In iedere cirkel van mijn leven, in iedere fase van mijn leven. Jullie hebben bijgedragen, dragen bij en zullen nog veel meer bijdragen aan mij leven. Jullie zijn de reden waarom dit eerbetoon ook voor mij is. Dank jullie wel voor al jullie bijdragen in mijn leven en de wereld om ons heen. Wat fijn dat je er bent.


Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.