Schrijf je in voor gratis artikelen Meer info

Ik ben mijn lievelingsverhaal | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

∞ Manon, zondag 14 februari 2016

Ik ben mijn lievelingsverhaal

Op dit moment leg ik de laatste hand aan de vormgeving van een workshop: Ik ben mijn lievelingsverhaal.

“Ik ben mijn lievelingsverhaal” is een workshop voor mensen die in hun leven graag keuzes willen maken, die echt bij hen passen. Die vanuit hun eigen drive willen leven, maar niet meer zo goed weten wat die drive dan is.

Als kind hoeven we niet na te denken over wat we echt graag willen doen. Dat weten we van nature. En daar handelen we ook naar: Ik wil…. Wanneer we volwassen zijn geworden vinden we het vaak heel lastig om bij onze drive of kern te komen. We zijn gewend om in actie, in prestatie te denken: wat vind ik nou zo vreselijk leuk om te doen? Wanneer vergeet ik de tijd? Wat is mijn passie?

Goede vragen, allemaal, maar ze kunnen ook een enorme druk op iemand leggen. Want we moeten blijkbaar vanuit onze passie werken, iets doen waar we altijd en helemaal gelukkig mee zijn! De druk alleen om dat te vinden zou er al voor zorgen dat je het bij voorbaat maar vast opgeeft.

Ik ga een workshop geven waarbij we aan de hand van onze lievelingsverhalen van vroeger de weg weer vrijmaken naar onze drijfveren. En dat vind ik best heel spannend moet ik eerlijk zeggen. Leuk, maar superspannend. Want het behoeft een bepaalde mate van openheid van de deelnemers. Durven ze die te geven? Krijg ik ze zover dat ze het proces aangaan? Dat ze mij genoeg vertrouwen om hun eigen weg hardop te vertellen?

Maar als het vertrouwen, de wil, de openheid er eenmaal is, dan wordt het prachtig. Een prachtige ervaring. Daar vertrouw ik dan weer op! Zeker weten.

Dus, mensen van De Broekriem, hou je vast, want we komen eraan! En mocht je niet bij De Broekriem ingeschreven staan, maar toch interesse hebben, laat het even weten. Het is de bedoeling om de workshop vaker aan te bieden...


Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.