13-7 tot 8-8 Zomer van de onbelemmerde liefde Meer info

Life happens for me | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

∞ Manon, zondag 1 januari 2017

Life happens for me

Dit jaar heb ik voor het eerst in eeuwen een Staatslot gekocht. Voor de Oudejaarstrekking. Ik ben er wel aan toe om een heleboel geld te hebben. Ik ben er wel aan toe om me niet meer met geld bezig te hoeven houden. In ieder geval niet met het tekort eraan.

Ik ben erwel aan toe om niet meer steeds maar alles af te hoeven wegen. Om mijn keuzes te baseren op het saldo op mijn rekening. Om te dromen van ooit, dat ik in mijn droomhuis woon, met mijn droombedrijf op mijn eigen terrein. Waar ik mensen pas echt kan helpen. Dat leven mag nu zijn. Dus ik ging de loterij winnen.

Ik heb eigenlijk nooit zo van loterijen gehouden. Ik heb me nooit kunnen voorstellen dat je steeds maar weer geld uitgeeft voor iets waar je vervolgens in teleurgesteld raakt. Dat je niets hebt gewonnen, of dat je niet genoeg hebt gewonnen. En stel nou dat je wel wint, dat je veel geld wint, wat dan? Dan zou ik me hartstikke schuldig voelen omdat ik ineens geld heb waar ik niet voor heb hoeven te werken en wat een ander niet heeft. En daarbij, wie ben ik om de loterij te winnen??? Herkenbaar? Eigenlijk jammer.

Als je bovenstaande tekst even goed leest zie je echt veel blokkades op het gebied van geld en het leven voorbij komen. Ik moet werken voor mijn geld. Ik mag niet meer hebben dan een ander. Het leven stelt me steeds teleur. Het is toch nooit genoeg, dus dan kan ik maar beter niets hebben. En: Ik ben het niet waard om te winnen. Wat een opeenstapeling van oordelen, blokkades, besluiten, angsten. En al deze oordelen, blokkades, besluiten en angsten dienen me helemaal niet! Ze zorgen er alleen voor dat ik me klein en onbelangrijk voel.

Dus, dit jaar ging ik een Staatslot kopen. Ik was er helemaal blij van. Ik voelde hoe ik het idee van geld winnen kon ontvangen. Waarom ook niet? Ik zag mezelf al mijn wensen vervullen. In mijn droomhuis wonen, een nieuwe auto, een fijne bank voor mijn hele gezin, op vakantie, van alles. Het voelde alsof het allemaal kon, allemaal mogelijk was, binnen nu en een paar dagen. Wat een fijn gevoel, wat een vrij gevoel. Life happens for me.

En? Heb ik gewonnen? Was de hoofdprijs voor mij? De soort van hoofdprijs? De auto? Het bankstel? De vakantie? Nee, echt niet! Ik heb wel iets gewonnen. Ik heb 10 hele euro’s gewonnen! Hoe cool dat ook is, dat is toch echt niet genoeg voor al mijn grote wensen en dromen. Ik heb niet gewonnen en als ik heel eerlijk ben kwam het feit dat niet won als een grote verrassing. Ik voelde een soort van ongeloof. Ik was zo in de rol van winnaar gestapt dat ik hem moeilijk los kon laten.

En ineens voelde ik hem. De rare blokkade die ergens nog achter gebleven is. Het voelde als normaler dat ik de loterij zou winnen, dan dat ik dat geld kan verdienen door de programma’s die ik schrijf en de cliënten die ik help. Het voelt als normaler dat ik een van de zoveel miljoen ben, dan dat ik op eigen kracht, door mijn eigen waarde door te geven, door mezelf in dienst te stellen van mijn leven en de mensen om mij heen, genoeg geld kan verdienen om mijn wensen en dromen waar te maken. Ik weet dat ik geld mag ontvangen. Ik weet dat de uitwisseling van geld helpt om de waarde van wat ik bied te zien. Ik weet dat geld eigenlijk niet meer is dan de energie van waardering. Ik weet het, maar voelde het tot nu toe nog niet echt tot in mijn tenen.

Life happens for me. Zelfs het niet winnen van de loterij werkt voor mij, niet tegen mij. Het niet winnen maakt een blokkade duidelijk, die ik zonder dit rare gevoel van teleurstelling niet zou hebben opgemerkt. Het maakt zichtbaar wat gisteren nog onzichtbaar was. Het maakt me bewuster dan ik gisteren was. En het maakt mij vastbeslotener dan ik gisteren was om van Vidante in 2017 een groeiende, bloeiende onderneming te maken waar een eerlijke, oprecht uitwisseling van energie voorop staat. Een eerlijke uitwisseling waarin ik zowel waarde bied door mijn diensten als door mijn eigen ontwikkeling. Ik ontvang en investeer. Ik geef en ontvang. Ik sta open voor alles wat er op mijn pad komt.

Life happens for me. Het winnen van geld is geen beloning voor wat ik de afgelopen jaren heb bereikt. Het is geen beloning omdat ik dagelijks mijn levensmissie leef. Het is niet eens een beloning voor het feit dat ik in mijn waarde ga staan. Het geld is gewoon geen beloning. Punt. Het is niet eens een signaal van hoe goed ik afgestemd ben op mijn innerlijke Schatkamer. Het is alleen energie dat er is om met zijn aanwezigheid of afwezigheid mij te helpen. Als ik het geld nodig heb, is het er in mijn leven. Als ik het niet winnen van geld nodig heb, is dat in mijn leven.

Vidante en mijn werk binnen Vidante draait ook niet om geld. Het draait om bewustzijn, om zelfverlichting, om ont-wikkeling, om in onze eigen kracht staan. En geld is daar een hulpmiddel bij. Natuurlijk heb ik geld nodig om zelf te leven en om mijn gezin te onderhouden. Ik heb geld nodig om me te kunnen concentreren op mijn ont-wikkeling en wat ik leer te kunnen doorgeven aan anderen. Ik heb geld nodig om al mijn aandacht en liefde aan mijn leven, mijn gezin, mijn geliefden en mijn klanten te kunnen geven. Geld is ook nodig om een eerlijke ruil tot stand te brengen. Om optimaal van mijn programma’s en diensten gebruik te kunnen maken. Om met voldoende aandacht, liefde en bewustzijn te investeren in jezelf. Ik bepaal mijn prijzen niet eens op wat de ont-wikkeling en het bewustzijn die ik bied waard is. Deze waarde is helemaal niet in geld uit te drukken. Ik bepaal mijn prijzen op wat jou en mij rust en aandacht oplevert.

Life happens for me. Echt alles in mijn leven werkt voor mij. En voor jou. Winnen, verliezen, vrede, ruzie, geluk, contrast, de flow en de kater. Alles werkt voor je. En wanneer je dat beseft, dat echt ervaart, dan gaat het leven steeds harder voor je werken. Dan ga je gebruik maken van de stroom. Je laat je niet meer voort dobberen op de stroom van je leven, je ploetert niet meer tegen de stroom in, maar je gebruikt de stroom om te komen waar jij wezen wil.

En dat is precies wat ik je kan laten zien en ervaren in Van Frustratie naar Creatie. Dat alles in het leven voor je werkt en hoe je daar gebruik van kan maken om te komen waar jij wil zijn. Want waar jij wil zijn, is precies waar jij moet zijn om de wereld zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ooit heb jij besloten dit leven te aanvaarden om je bijdrage te kunnen leveren. Het is tijd om te gaan staan voor wat jij te brengen hebt. Het is tijd om al jouw kwaliteiten, eigenschappen, valkuilen, schaduwkanten in het licht te zetten en ze te zien voor wat ze zijn. Unieke kanten van jou die je helpen om te zijn wie je echt bent en de bijdrage te leveren die jij kan leveren. Of die bijdrage nou in de vorm van je werk of een eigen onderneming is, of in de vorm van een glimlach, of een voorbeeld, of juist een ruzie is.

En daar staat een geldbedrag tegenover. Dat klopt. Een bedrag dat in verhouding is met wat ik op dit moment kan ontvangen. Geen 30 miljoen, geen hoofdprijs. Maar een klein begin van mijn dromen en wensen. Een klein begin van geld leren ontvangen voor wat ik te bieden heb. En voor jou een klein begin met investeren in jezelf. Van investeren in aandacht, bewustzijn, ont-wikkeling en flow. Een investering in het toelaten van vrijheid, van energie, van plezier en van flow.

Laten we dit jaar goed beginnen. Laten we dit jaar beginnen met een statement.

WIJ ZIJN HET WAARD. WIJ ZIJN ER KLAAR VOOR.

Klaar om te geven en te ontvangen. Klaar om te laten ontstaan wat er mag ontstaan. Klaar om het leven de erkenning te geven wat het verdient. Het Leven werkt immers hartstikke hard voor ons. Laten wij dan ook ons steentje bijdragen.

Doe je mee? Klik op de link voor meer info en om je in te schrijven.

Hier is wat Franka over Van Frustratie naar Creatie zegt:

Lieve Manon,

Wat heb ik de afgelopen weken Genoten door de flow die ik in mezelf begon op te merken toen ik mijn Frustratie om begon te buigen naar Creatie.

Iedere week werd ik door je prachtige audio's weer een stap verder mee genomen op het pad naar mezelf. Samen hebben we bij de start door middel een heel prettig skype gesprek mijn doel voor deze cursus verhelderd en de opdrachten die volgden hebben er stuk voor stuk aan bij gedragen dat er processen in mezelf op gang zijn gekomen. Alles hangt met elkaar samen en vloeit moeiteloos in elkaar over. Niets van wat je doet, staat op zichzelf en je hebt er een prachtig geheel van weten te maken.

Ik heb je leren kennen als een lieve, wijze en oprechte vrouw die vanuit haar kern kan kijken naar de wereld en mensen om haar heen. Ik geloof niet in toeval, dus het feit dat ik bij jou deze prachtige lessen heb mogen leren en uitdiepen is niet voor niets geweest. Ik gun het anderen dan ook zeker om deel uit te mogen maken van je prachtige netwerk en hun eigen pad te mogen gaan bewandelen met behulp van deze prachtige lessen die je deelt.


Liefs Franka

Twijfel je nog? Voel je wel ergens de kriebel, maar weet je niet of dit het juiste moment, het juiste programma, de juiste stap is? Mail me dan op [email protected]. Ik denk graag met je mee. Ik wil niemand overhalen een programma te doen wat niet bij haar past. Ik wil alleen maar werken met mensen die ook echt bij mij en mijn manier van werken passen. Ik zal daarom ook eerlijk met je meedenken en jou helpen om de beslissing te nemen die het beste bij JOU past.

Meer info en inschrijven


Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.