Schrijf je in voor gratis artikelen Meer info

Vidante Praatkaarten | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

∞ Manon, maandag 29 februari 2016

Vidante Praatkaarten

Afgelopen week was een creatieve week voor mij. Ik heb van allerlei werk-kaarten (opnieuw) gemaakt.

Kaarten die ik al eerder had heb ik verbeterd en nieuwe kaarten onworpen en gemaakt. Van “Wie wat waar” kaarten voor een CKV dag op een middelbare school, tot Praatkaarten van Vidante voor teams, groepen en individuele klanten.

De praatkaarten zijn afbeeldingen van verschillende dingen, die mij inspireren, of een bepaalde emotionele lading hebben. Van bomen, tot dieren, tot bankjes in de stad. De afbeeldingen zijn symbolisch te gebruiken (ik voel mij net als deze hond, ik zit te wachten tot er iets gebeurd), maar ook als “leer mij kennen” kaart (ik hou van deze kleuren, die geven mij het gevoel dat ik echt leef), of als “herinnering” (naar zo’n soort strand gingen wij vroeger altijd op vakantie). Ik gebruik deze kaarten ter kennismaking in een groep, of als kapstok om over van alles en nog wat te praten. Naar mijn ervaring praat dat vaak makkelijker, als je een symbolisch houvast hebt.

Nou zijn er allerlei setjes te koop op internet, met allerlei verschillende benamingen (associatiekaarten, coachingskaarten, enzovoort), maar ik kon er maar steeds geen vinden die echt bij mij paste, die ik echt inspirerend vond. Dus dan maar zelf aan het werk.

Allerlei foto’s bij elkaar gezocht en knutselen maar. Het resultaat mag er zijn!

Dus… kom eens langs en probeer ze uit!


Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.