6 -12 mei Week van de onbelemmerde liefde Meer info

Week 18: Jouw Innerlijke Schatkamer | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

∞ Manon, dinsdag 31 januari 2017

Week 18: Jouw Innerlijke Schatkamer

Omarm jezelf. Omarm jezelf met alles wat je hebt en alles wat je bent. Hoe komt het toch dat we het meeste tijd met onszelf doorbrengen, het meeste inzicht hebben in onszelf en we toch onszelf vaak het meest kritisch benaderen...

Alles klopt

Wist jij dat je met alles wat je hebt en met alles wat je bent precies de juiste persoon bent om jouw bijzondere leven te leiden? Dat alles aan jou eigenlijk diep van binnen gewoon klopt en is hoe het moet zijn? Dat jij helemaal op jezelf mag vertrouwen om te weten wat jij weet, te voelen wat jij voelt, en je eigen waarheid helemaal te volgen?

Ik heb dat lange tijd niet geweten, niet gevoeld. Ik ben vroeger een gevoelskind geweest. Ik voelde veel, om me heen, van andere mensen, alle mogelijkheden. Patronen hebben zich altijd heel makkelijk aan me laten zien. Ik verbind de losse onderdelen zonder nadenken tot een geheel en dan verbazen mensen zich erover waar ik mijn kennis vandaan haal. Dat kun jij toch niet weten? Blijkbaar wel…

Van voeler naar denker

En om wat voor reden dan ook heeft dat innerlijk weten iets vervelends voor veel mensen. Ze voelen zich kwetsbaar wanneer jij weet wat zij liever niet willen dat jij weet. Ik voelde dat ik beter niet kon zijn wie ik echt diep van binnen was. Van een gevoelig kind ben ik in mijn hoofd gevlucht. Want in mijn hoofd was alles helder en vanuit mijn hoofd kon ik alles wat ik zei ook verantwoorden. Dat raakt niet zo hard.

Maar met het afsluiten van mijn gevoelsenergie kwam ook de vermoeidheid. Ik ben helemaal niet gemaakt om alleen maar te denken. Ik ben gemaakt om mijn denken en mijn gevoel in balans te brengen. Ik ben gemaakt om met energie te werken (waar we uiteindelijk allemaal uit bestaan) en dat in mijn hoofd te vertalen naar communicatie naar buiten. Ik ben gemaakt om diep innerlijk onderzoek te doen naar mijn lichaam, mijn geest en mijn ziel en om anderen te helpen dat ook te doen wanneer ze dat willen.

Jezelf omarmen

Dat betekent dat ik mijn eigenheid helemaal moet omarmen. Ik heb mijn eigenaardigheden. Ik zeg soms dingen zonder dat ik al weet wat het betekent. Dat komt later wel. Ik kan binnen mijn eigen energieveld informatie downloaden met mijn hele lichaam en mijn denken. Ik raak mensen graag aan wanneer ik me vertrouwd genoeg voel: ik ‘luister’ met mijn huid. Ik ben mensen toegewijd. Kom je bij mij binnen, dan ben je ook echt binnen.

Ik heb dat ook andere namen gegeven: afhankelijk, vaag, zweverig, vermoeid, overspannen, nerveus, zenuwlijder… Dat klinkt wel even anders nietwaar? En misschien zijn deze laatste woorden wel veel herkenbaarder voor jou dan die daarvoor. Ben jij, net als ik, geneigd om de wereld gelijk te geven wanneer zij anders naar de werkelijkheid kijken dan jij? Ben jij, net als ik, geneigd om jouw waarheid opzij te schuiven voor de waarheid van je omgeving? Dat is zo jammer!

Je bent nodig

Want juist als iemand die net even anders kijkt, anders voelt, anders ervaart, ben jij zo belangrijk voor de wereld. Moet je kijken hoe we er als mensen aan toe zijn. Het is niet best. Dus vraag ik jou om, net als ik, jezelf helemaal te omarmen. Kijk eens rond in jouw Innerlijke Schatkamer en besef wat daar allemaal voor prachtigs ligt wat we allemaal zo hard nodig hebben. En kijk dan eens wat afgestoft mag worden, wat je mag laten glanzen, welke kleuren je naar buiten mag laten zien, waar het licht allemaal op mag schijnen.

De visualisatie gaat niet over denken. Je gaat op bezoek in jouw Schatkamer en mag daar je schatten bekijken. Je hoeft echt niet te bedenken wat wat is. Wanneer er iets boven komt prima, maar voel maar gewoon. Jouw gevoel klopt altijd. Het is tijd om in jouw licht te gaan staan. Om jouw unieke leven te leiden. Om jouw unieke cadeau in de wereld te zetten. Ik ben benieuwd wat jij te geven hebt.

Laat je me weten wat je gevonden hebt? Welke beelden of welk gevoel? Dank je wel!

Download dit bestand: mp3 of ogg.


Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is ook verkrijgbaar als ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.