6 -12 mei Week van de onbelemmerde liefde Meer info

Week 22: Er stroomt meer en meer energie! | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

∞ Manon, woensdag 24 augustus 2016

Week 22: Er stroomt meer en meer energie!

De laatste weken voel ik een enorme energie in mijzelf. Een energie die omgezet wil worden in creatie. Soms voelt die energie echt fantastisch. Alsof ik meer leef dan ik hiervoor deed.

Alsof de kleuren, geuren, smaken van het leven helderder zijn dan ooit. Alsof ik mee kan liften op de energiestromen die de aarde voorbrengt. Dat voelt heerlijk! Ik kan daar intens van genieten. Buiten in de hangmat, terwijl ik 's avonds laat naar het heelal kijk en denk aan al die sterren die daar zo ver weg staan te ZIJN, terwijl ik aan het schrijven ben, lekker wandel met de hond, op ieder moment dat ik heerlijk aan het genieten ben van wat ik doe. En soms voelt het minder fijn, dan zit iedereen mij in de weg. “Ik heb meer ruimte nodig! Loop me niet voor mijn voeten, leid me niet af, werk me niet tegen!" En op die dagen loopt de hond me natuurlijk de hele tijd voor de voeten, valt alles uit mijn handen, doet niemand wat ik wil dat ze doen, voel ik alleen maar wrijving en weerstand. En daarna volgt er weer een tijdje van positieve energie. Het is een afwisselend ritme.

Ik voel heel duidelijk dat het in beide gevallen precies dezelfde energie is. De positieve flow en de weerstand is alleen maar energie die door me heen wil. Het wordt gewoon steeds meer. Op het punt dat ik weerstand voel, is het alleen maar nieuw en onwennig. De kanalen moeten even vrij gemaakt worden. Het is dus de wrijving en weerstand van nieuwigheid. Gewoon laten zijn, niet teveel bij stilstaan. Wel even voelen of er nog weerstanden en oude gevoelens bij zitten die ik aandacht mag geven, bedanken en vrij mag laten, maar verder gewoon vertrouwen dat ik er doorheen kom.

Ik ben absoluut niet de enige die dit voelt. Ik zie het overal om mij heen. Mensen die hun eigen vrijheid opzoeken, grote stappen maken in hun ontwikkeling, stappen maken in hun lef om zichzelf te laten zien. Deze mensen ervaren ook waanzinnig veel weerstand. Oude blokkades vragen de hele tijd aandacht, groter, scherper, heftiger dan ooit tevoren. Mensen dromen heftig, onthouden meer, het onderbewuste wil aandacht! Het heeft een boodschap aan jou! Allemaal gevolg van diezelfde energie. Ik bied niet voor niets nu droom sessies aan. De boodschap van je ziel is krachtig, en het werkt des te krachtiger wanneer je hem verstaat. Dan kan je echte stappen maken.

Ik voel de energie in de mensen om me heen. In het Vidante Netwerk zitten mensen die steeds krachtiger voor zichzelf gaan staan. Die hun dromen gaan durven denken, uitspreken en zelfs volgen. Die met veel plezier (en een hoop zenuwen en knikkende knieën) uit hun comfort zone stappen. We inspireren elkaar met onze kennis, met onze kwaliteiten. We helpen elkaar verder door te delen, door aan te bieden, door te vragen, door te laten zien wat we doen, waar onze interesses liggen, wat onze wijsheden zijn. En het werkt! Ieder van ons zet op eigen wijze nieuwe stappen en stretcht zichzelf en zijn comfort zone op, terwijl ze compleet afgestemd blijven op hun eigen waarde. Het gaat met liefde en plezier, niet met forcerende kracht. Man, wat fijn om daar deel vanuit te maken.

Maar ook mijn coachingsklanten laten deze energie zien. Soms door hun ultieme weerstand en uitdaging tegen te komen. En dan weten we: dit is waar het om draait in jouw leven. Dit is de kern van wat je tegenhoudt. En nu is de kans om daar substantieel in te helen. Niet dat je het dan kwijt bent, iets wat zo fundamenteel is zal altijd een rol in je leven blijven spelen, maar het gaat je leven niet meer bepalen. Het ego komt in dienst te staan van de ziel en niet (zoals nu zo vaak het geval is) andersom. Spannend, eng, bevrijdend, life changing.

We maken geschiedenis met zijn allen als mensen. Hebben we altijd al gedaan natuurlijk, maar dit is een belangrijke periode. Dit is een periode van verandering. We integreren alle kennis, alle wijsheid, alle liefde uit onze geschiedenis en komen uit bij onszelf. Bij onze ziel, onze innerlijke wijsheid, onze liefde, onze eenheid, onze moed, onze energie, onze vrijheid. We verzamelen moed, leren vertrouwen op de grootsheid van het bestaan, leren de energie door ons heen te laten stromen, leren te vertrouwen op ons doel in het leven en….springen in het diepe! We doen het gewoon. We openen onszelf voor echt contact met onze kern, met elkaar, met de wereld. En we zien dat we kunnen vliegen. Dat we gedragen worden door de wind, door de energie van elkaar, van de aarde, van het universum.

Echt, zo voelt het voor mij! En zo zie ik het om mij heen gebeuren. Het is een tijd van heftige emoties, groot geluk, heftig verdriet, stugge weerstand. Het is een tijd van Grote Schoonmaak en... door! We gaan verder dan we ooit gegaan zijn en dat is precies wat we moeten doen.

Herken jij jezelf in mijn verhaal? Voel jij het ook? Voel jij ook die grootsheid in jezelf? Of misschien alleen nog maar de weerstand met wat nu is? Droom je veel? Kan je wel wat hulp gebruiken bij jouw weg? Kan je wel wat ondersteuning gebruiken van een groep mensen?

Zoek mensen om je heen die je begrijpen en die je verder kunnen helpen. Verandering kan leuk spannend zijn als je snapt wat er gebeurd. Als je mensen om je heen hebt die je door de dipjes helpen, die je de weerstand, het verdriet, de boosheid helpen zien voor wat die is. Mensen die je helpen om goed te luisteren naar wat de boodschap van binnenuit is.

En als je het gevoel hebt dat ik je begrijp, dat ik voel wat jij bedoelt, neem dan contact met me op. Ik heb de mogelijkheden om je te helpen. Ik heb de groep mensen die je kan ondersteunen. Wij hebben mooie dingen te doen samen.


Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is ook verkrijgbaar als ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.