6 -12 mei Week van de onbelemmerde liefde Meer info

Week 24: Kijken naar binnen | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

∞ Manon, woensdag 15 maart 2017

Week 24: Kijken naar binnen

Deze week een combinatie tussen een visualisatie en een meditatie. Kijken naar binnen in een intens contact met je onderbewuste en de energie die hier is om jou te helpen. Welke beelden zie je? Welk gevoel krijg je?

De lente is aangebroken en het is nog niet eens 21 maart! Ik merk onmiddellijk dat er van alles verschuift in mijn energie. Waar ik in de winter naar binnen keer, reikt mijn energie in de lente meer en meer naar buiten. Mijn gedachten verschuiven van ontwikkeling binnenin naar: “hoe kan ik dit overbrengen”. Van introversie naar extraversie. Ik moet eerlijk zeggen, ik heb er ook wel weer zin in. Ik laat mijn gedachten gaan, ik laat me afleiden door de vogels, door de zon, door de natuur. En tegelijk verbind ik me door al deze afleidingen weer des te meer met de wereld om me heen.

Ik weet ook dat het ook op dit moment belangrijk voor mij is om me te blijven verbinden met mijn onderbewuste, mijn eigen-wijsheid en mijn energetische hulptroepen. Ik kom mezelf en hen op allerlei manieren tegen in de wereld. Door goed op te letten op de dingen die ik zie, die ik hoor, die ik ervaar en waar ik blijkbaar mijn aandacht en focus op leg, voel ik steeds die grotere wijsheid door me heen werken. Ik let op de ‘code’ van het universum die mij vertelt welke stappen ik nu kan gaan zetten. En eigenlijk is die code natuurlijk niets anders dan waar ik mijn aandacht naar laat uitgaan, mijn focus, mijn eigen-wijsheid.

Soms is het ook in de lente heel fijn om eventjes je aandacht weer naar binnen te richten. om al die prikkels van buiten en naar buiten weer op een rij te zetten van binnen. Even rechtstreeks contact te maken met alles wat jou van binnenuit helpt, zonder afleiding van buitenaf. Dat maakt dat vervolgens je aandacht naar buiten een nog betere focus heeft, dat jouw aandacht ook uitgaat naar de voor jou belangrijke zaken. Dat je de samenhang gaat zien in alles wat je in je leven tegenkomt.

Deze week neem ik jullie mee in een stille meditatie/visualisatie. We dalen af naar jouw onderbewuste en daarna mag je vijf minuten gewoon laten gebeuren wat er gebeurd. Laat de wijsheid maar even naar jou toe komen in plaats van dat jij hem op zoekt. Misschien zie je allemaal beelden die jou iets te zeggen hebben. Misschien zie je wel van alles, maar heeft je hoofd geen idee wat hij daar van te maken heeft. Misschien zie je niet zozeer beelden, maar krijg je er wel gevoel bij. Misschien val je zelfs wel in slaap. Ook dat is helemaal goed, je onderbewuste weet de juiste ingang wel te vinden.

Vertrouw hierin maar op jezelf. Wat er ook gebeurt, het zet de juiste energie in beweging. Veel plezier met dit moment van intens contact met jezelf.

Download dit bestand: mp3 of ogg.


Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is ook verkrijgbaar als ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.