6 -12 mei Week van de onbelemmerde liefde Meer info

Week 6: Jouw vreugde | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

∞ Manon, woensdag 9 november 2016

Week 6: Jouw vreugde

In tijden wanneer we het gevoel hebben dat de wereld een beetje op zijn kop staat, kunnen we wel wat vreugde en vertrouwen gebruiken in het leven. Het lijkt erop dat er veel veranderingen in de wereld op stapel staan, maar het ziet er ook uit alsof die veranderingen niet goed zullen zijn. De waarheid is natuurlijk dat we dat helemaal niet weten.

Uit het donkerste donker kan het helderste licht voort komen. We zullen het gaan zien.

Ondertussen gaan we natuurlijk niet stoppen met het volgen van ons eigen licht. We blijven ons leven leven, ons innerlijke hart volgen en steeds meer licht laten schijnen over de schatten die in onze innerlijke schatkamer op ons liggen te wachten.

En dat doen we niet in angst. Dat doen we niet in teleurstelling, of in boosheid. En we doen het ook niet alleen. We leven ons mooiste leven in vreugde en ontspanning. Terwijl we gedragen worden, ondersteund worden, door de energieën die wij om ons heen hebben. Sommige mensen noemen het gidsen, sommige mensen noemen het engelen, elfjes, en wat al niet meer. Sommige mensen plaatsen deze energie buiten zichzelf, anderen voelen het juist als een onderdeel van het grotere zelf dat ze eigenlijk zijn.

Dat maakt uiteindelijk geen verschil. Ik heb voor vandaag een visualisatie opgenomen waarin jij je gids ontmoet. Omdat je gids een prachtig symbool is waar we allemaal wel een bepaald beeld bij kunnen vormen. Het is iemand met wie je kan spreken, kan dansen, van wie je wijsheden kan vernemen.

Zo binnen, zo buiten, laten we ons innerlijk zo licht en vreugdevol mogelijk houden, dan straalt ons licht de buitenwereld in.

Download dit bestand: mp3 of ogg.


Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is ook verkrijgbaar als ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.