6 -12 mei Week van de onbelemmerde liefde Meer info

Week 9: het kind in jou | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

∞ Manon, dinsdag 29 november 2016

Week 9: het kind in jou

Voor mijn online cursus Van Frustratie naar Creatie was ik van de week druk bezig met een visualisatie over een ontmoeting met het Kind in jou. Ik heb al wel vaker visualisaties gedaan over (of met) het kind dat ik ooit was en dat ik van binnen nog steeds ben.

Ik heb verschillende vormen mogen ervaren, zowel als ontvanger als begeleider van de meditatie. Maar het was steeds niet mijn eigen verhaal. Steeds de visualisatie van een ander. En nu heb ik dus mijn eigen ontmoeting geschreven. Zoals ik hem graag ervaar. Zoals hij op mij het meeste impact heeft.

Ik twijfelde wel heel erg of ik hem moest delen, hier binnen het project Luisteren naar Binnen. Hij is immers officieel onderdeel van een hele andere cursus. Maar toen ik hem eenmaal opgenomen had verdween mijn twijfel. Hij is te mooi om niet te delen. Hij is bijzonder op zichzelf, maar heeft een nog grotere meerwaarde binnen de veel grotere context van de cursus en dan met name van de betreffende module. Hij is dus op beide plekken goed thuis.

Dus… hier is hij dan ook voor jullie. De ontmoeting met het Kind in jou. Neem er lekker de tijd voor om de visualisatie zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Want de ontmoeting met jezelf als klein kind kan prachtig en liefdevol en pijnlijk en verdrietig zijn. Misschien herinner je je ineens wat je eigenlijk voor prachtig, krachtig kind was, maar misschien voert alles wat je gemist hebt nog de boventoon. Allebei goed en allebei waardevol, maar zorg gewoon goed voor jezelf en neem even de tijd en de ruimte.

Ik raad je ook aan om achteraf even op te schrijven, of te tekenen wat je bent tegengekomen in deze visualisatie. Wat viel je op? Was je verrast? Of juist niet? Maak het even concreet en echt door het op te schrijven. En mocht je er iets over willen delen: laat een comment achter, of mail me even op [email protected].

Mocht je Luisteren naar Binnen van dichtbij volgen en toevallig ook deel uitmaken van de pilot groep voor Van Frustratie naar Creatie, kijk dan even of je de visualisatie nu al wil doen, of liever even wil bewaren tot de betreffende module voorbij komt (het gaat om module 4).

En mocht je nog geïnteresseerd zijn in de online cursus Van Frustratie naar Creatie, laat het even weten. De pilotgroep is van start, maar mocht je heel graag willen, dan is er nog een plekje vrij. Je kan nog aanschuiven.

Download dit bestand: mp3 of ogg.


Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is ook verkrijgbaar als ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.