13-7 tot 8-8 Zomer van de onbelemmerde liefde Meer info

Jij bent de bedoeling | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

Jij bent de bedoeling

Jij bent precies de bedoeling. Echt exact zoals je bent. Met je mooie, open, sociale kanten. De kanten die voor anderen voelen als een warm bad waar ze in mogen zakken. Ik weet dat je die hebt. Die prachtige kanten. En je hebt ook een andere kant. Een kant waar anderen soms moeite mee hebben. En waar jij zelf dan ook weer een oordeel op hebt. Je kunt dichtklappen, je kunt soms moeite hebben om contact te maken, je bent soms domweg niet aardig voor een ander. Maar ook dat is oké. Ook dat mag er zijn.

» Lees verder
Onontkoombare hitte | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

Onontkoombare hitte

Net als velen van jullie heb ik een beetje moeite met de zinderende hitte van deze weken. Gelukkig ben ik in de gelegenheid om het een beetje rustig aan te doen. Om te vertragen in mijn dagelijks leven. Maar… daar loop ik ook tegen mijn persoonlijke wil aan. Ik wil helemaal niet vertragen! Ik wil niet iedere dag rekening houden met de warmte, de zon, waar de schaduw is, wanneer ik met mijn hond ga lopen, wanneer ik mijn ramen juist open moet doen en wanneer ik ze moet sluiten, enzovoort!

» Lees verder

Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.