11-11-11 twee ultieme manifestatiedagen in deze maand | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

11-11-11 twee ultieme manifestatiedagen in deze maand

Zondag is het de elfde dag, van de elfde maand, in een universeel elf-jaar. Numerologisch gezien is een elf een meestergetal. Een getal dat het spirituele met het aardse verbindt. De poort tussen hemel en aarde. Het getal elf heeft zowel de dubbele één in zich die staat voor autonomie, creatie en vernieuwing, als de twee, die staat voor het mystieke, het gevoel en de verbinding. Wat een perfect getal ook om onvoorwaardelijke liefde door de poort toe te laten.

» Lees verder
De natuurlijke ademhaling van een relatie | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

De natuurlijke ademhaling van een relatie

Iedere relatie die je in je leven aangaat heeft een eigen natuurlijk ademhalingsritme van nabijheid en afstand. Je voelt je heel dichtbij de ander en vervolgens sta je weer even helemaal op je eigen voeten. Je aandacht is een tijdje op de ander gericht en vervolgens is je aandacht weer bij jezelf. Wanneer je samen helemaal in dat natuurlijke ritme kunt bewegen, kun je ook optimaal genieten van iedere beweging in de relatie. Iedere fase heeft zijn eigen waarde, die je optimaal kunt voelen.

» Lees verder
Oppervlakte | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

Oppervlakte

Afgelopen weekend heb ik gedanst. Twee volle dagen lang. En hoe! Ik heb volledig op mijn impulsen gedanst. Op mijn eigen bewegingen, op mijn eigen ritme, op mijn eigen stromende energie. Soms was dat helemaal alleen met mezelf, soms helemaal open in contact met andere dansers. Het was heerlijk en bijzonder. Om samen te doen met twee dierbare vriendinnen. Om te voelen hoe we er waren voor elkaar, maar ook alle ruimte te ervaren om helemaal in onszelf en met anderen te zijn.

» Lees verder

Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.