De natuurlijke ademhaling van een relatie | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

De natuurlijke ademhaling van een relatie

Iedere relatie die je in je leven aangaat heeft een eigen natuurlijk ademhalingsritme van nabijheid en afstand. Je voelt je heel dichtbij de ander en vervolgens sta je weer even helemaal op je eigen voeten. Je aandacht is een tijdje op de ander gericht en vervolgens is je aandacht weer bij jezelf. Wanneer je samen helemaal in dat natuurlijke ritme kunt bewegen, kun je ook optimaal genieten van iedere beweging in de relatie. Iedere fase heeft zijn eigen waarde, die je optimaal kunt voelen.

» Lees verder
Oppervlakte | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

Oppervlakte

Afgelopen weekend heb ik gedanst. Twee volle dagen lang. En hoe! Ik heb volledig op mijn impulsen gedanst. Op mijn eigen bewegingen, op mijn eigen ritme, op mijn eigen stromende energie. Soms was dat helemaal alleen met mezelf, soms helemaal open in contact met andere dansers. Het was heerlijk en bijzonder. Om samen te doen met twee dierbare vriendinnen. Om te voelen hoe we er waren voor elkaar, maar ook alle ruimte te ervaren om helemaal in onszelf en met anderen te zijn.

» Lees verder
Puur verlangen | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

Puur verlangen

Pure verlangens zijn de motor onder alles wat ik doe. Ik verlang er naar om de innerlijke vrijheid te voelen om wie ik in mijn kern ben tot uitdrukking te brengen. Ik verlang ernaar om vrijheid te ervaren van datgene wat mij tegenhoudt om mijzelf te accepteren, te erkennen en te uiten. Ik verlang ernaar om mezelf te zijn, mezelf te mógen zijn. Ik verlang ernaar mezelf te zien als de pure, onvoorwaardelijke liefde die ik ben en om mezelf in al mijn liefde met mijn hart open aan de wereld te geven.

» Lees verder
Verkeerde keuzes bestaan niet | Illustratie: Unparalleled Universes, Peter Boorsma

Verkeerde keuzes bestaan niet

Ken je dat? Dat je eindeloos blijft piekeren over iets omdat je bang bent om een verkeerde keuze te maken? Als ik dit kies, dan…, maar als ik dat kies, dan… Je wil graag helderheid en duidelijkheid. Je wil graag stappen zetten. Als je maar weet welke stappen dan. En daar ga je alweer in de maalstroom van de als dit… dan dat… gedachten. En die helpen niet. Die leveren je niets op. In tegendeel. Daar kan je juist ongelooflijk veel energie aan kwijtraken.

» Lees verder

Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.