Schrijf je in voor gratis artikelen Meer info

De Zomer van je Leven!

Deze zomer is het tijd voor ‘De zomer van je leven: Een roadtrip door het landschap van je toekomst’. Van 18 juli tot en met 15 augustus 2021 gaan we samen online op ‘reis’ (met optionele live-dag op 22 augustus). Op de motor, of in een campertje, op de fiets, of misschien wel wandelend. Ga je mee? Jouw zomer volop leven? Je eerste oogst proeven, en kijken wat nog kan groeien in jouw bestaan? Onbelemmerd leven, onbelemmerd liefhebben, onbelemmerd genieten van wat er op ons pad verschijnt.

De Zomer van je Leven

De zomer komt eraan! Zowel buiten als binnenin je hele leven ben je in de zomer aanbeland. Je hebt de nodige ervaring opgedaan in de lente. Al flink van het leven geproefd. Je bent je naïviteit voorbij. Je hart is al minstens een keer gebroken. Maar je hebt in je leven tot nu toe ook veel geleerd wat je nodig hebt om een fijn leven te leiden. En misschien ook wel een heleboel van wat je juist niet goed kunt gebruiken. Je voelt een rust in je… en je wil ook nog zoveel ontdekken.

Je hebt de grond bewerkt en daarna ingezaaid - soms wist je wat je zaaide, andere keren had je eigenlijk geen idee. Hoe dan ook, je hebt gewerkt om de omstandigheden goed te houden en te krijgen, zodat jouw zaden de kans kregen om te ontkiemen. De gewassen zijn gegroeid, de bloesem heeft gebloeid en nu is het langzamerhand zomer geworden. Tijd voor de eerste oogst. Om te proeven van de vruchten van je harde werk. En om te kijken welke oogst je heerlijk vindt en welke vruchten misschien niet geworden zijn wat jij graag wilde. 

Tijd voor vakantie. Voor rust en reflectie. Heerlijk naar buiten. De bloemetjes buiten zetten. Rond het kampvuur eten. Reizen en nieuwe inspiratie opdoen. Avontuur! Klimmen, klauteren, zwemmen, luieren, eten, drinken, dansen, zon indrinken, boeken lezen, genieten, genieten, genieten…. Je hebt bedacht: ik wil zo graag een roadtrip maken. Mijn toekomst in. Nu mijn akkers vol zijn, mijn boomgaard zijn gangetje gaat, wil ik meer ontdekken van wat het leven me te bieden heeft. Is wat ik in de herfst wil oogsten hetzelfde als in de zomer? Of wil ik nog heel graag wat anders proeven? Wordt mijn zomer een lange zomer?

De Zomer van je Leven: een roadtrip door het landschap van je toekomst

Herkenbaar? Heb jij ook het diepe verlangen om nog een stap verder te gaan in je leven? Om voorbij je belemmerende overtuigingen op avontuur te gaan in je eigen leven? Om je niet tegen te laten houden door angst? Angst voor falen, voor slagen, voor verlies, voor het onbekende? Kortom: voor verandering? Kom dan met ons mee op een roadtrip deze zomer. Je bent van harte welkom op deze digitale reis die we met een heerlijke groep medereizigers gaan maken.

We gaan samen lachen en huilen. We gaan blaren krijgen en we gaan uitrusten. We gaan samen eten en verhalen vertellen rond het kampvuur. Er doorheen zitten en toch verder gaan. We gaan het vuur van ons verlangen hoog opstoken en genieten van weidse uitzichten. Maar we gaan ook onze vermoeidheid en onze belemmeringen tegenkomen. We gaan ook merken wat we allemaal aan bagage meeslepen. En we gaan echt van alles moeten achterlaten. Het is een zomer vol verbinding, warmte, liefde en vreugde. En een zomer waarin we afscheid nemen van wat ons niet meer dient. 

Deze roadtrip wordt je met liefde door Mariët Kuenen, Rob Roos en Manon Buwalda aangeboden. We vinden het heerlijk als je meegaat op reis. Een reis waarin we je stap voor stap meenemen door de fases van transformatie. Met gedeelde verhalen, het in alle openheid samen delen van onze ervaringen en van ieders wijsheid. We nemen je mee diep je lijf in en schijnen licht op je prachtige hele zijn. We hebben ieder onze eigen expertise en van daaruit nemen we jou mee op een rijke, volle, transformerende reis. Zodat jij voluit kunt genieten van jouw hele leven. 

We gaan samen mooie gesprekken voeren en prachtige uitzichten bekijken. Over leven en liefde. Over relaties en vrijheid. Over seksualiteit en heling. We gaan het hebben over hoe je gebruik kunt maken van conflicten en we duiken diep in hoe je kunt groeien van trauma. We gaan oefenen met het bevrijden van ons lichaam van onze belemmerende gedachten en met het bevrijden van ons heldere weten van de belemmeringen van ons lijf. We schuwen geen onderwerp en spreken vrij met elkaar en met jou. En wie weet heb jij ook een mooi onderwerp in te brengen.

Nader kennismaken met jouw reisleiders

Mariët Kuenen:

Mijn levensweg heeft me geleerd dat elk conflict (dat wil zeggen: elke irritatie, elke negatieve dynamiek, alles wat knelt en schuurt) ons een spiegel voorhoudt, ons laat zien waar wij onszelf in de weg zitten. En dat wij de oplossing voor elk conflict dus ook in onszelf kunnen vinden. 

Mijn missie is meer verbinding te creëren, tussen mensen en in mensen met zichzelf. Dat doe ik door hen te laten zien hoe zich uit conflicten kunnen bevrijden, met elkaar en met zichzelf. 

Rob Roos:

Sinds 2015  ben ik meer en meer los gekomen van wie ik niét ben. Heb mezelf gezien en láten zien. De immer aanwezige commentator in mij komt veel minder vaak langs. De afgelopen paar jaar heb ik veel ervaring opgedaan met emotioneel lichaamswerk, meditatie, ademwerk en aanvaarden van alles wat in mij leeft. Sinds vorig jaar ben ik mij gaan richten op het geven van energetische, intuïtieve massages. Hierin heb ik mijn ware kracht gevonden: voelen en verbinden.

Manon Buwalda:

Ik onderzoek in mijn hele leven hoe wij als mensen in vrijheid onvoorwaardelijk kunnen liefhebben. Hoe we in volledige autonomie ons kunnen overgeven aan de verbinding met onszelf, een ander en ons leven. Vanuit mijn achtergrond als transpersoonlijk counselor, auteur en ervaringsdeskundige werk ik ook met (complex) trauma en verlies. Vanuit het diepe verlangen om juist die ervaringen in te kunnen zetten als bouwstenen voor je levensgeluk. 

Het programma  voor deze zomer roadtrip is als volgt:

Op 18 juli verzamelen we ons voor de reis door middel van een livestream. Op 15 augustus komen we op dezelfde manier weer terug op onze plaats van vertrek. En… op 22 augustus volgt voor de echte die hards en liefhebbers nog een mooie verrassing.

Deel 1 - Aankomen

We gaan ons kamp opslaan. Dat betekent tent opzetten, vuurtjes bouwen, voorraden inslaan, samen zijn. We maken een bedding met elkaar en in onszelf om optimaal gebruik te kunnen maken van de reis die voor ons ligt.

We willen elkaar leren kennen. En we willen in contact komen met onze diepe verlangens.

Deel 2 - Voorbereiden

Een groot deel van de kwaliteit van de reis ligt eraan hoe je op stap gaat. Welke lasten draag je mee: heb je misschien te veel bagage verzameld in de loop van je leven. En heb je eigenlijk wel de juiste bagage meegenomen om echt lekker op reis te kunnen?

Wat weerhoudt je om naar jouw bestemming op pad te gaan? Wat zijn de belemmerende overtuigingen en patronen waarmee jij jouw unieke levensreis saboteert?

Deel 3 - Keuzes maken

We gaan keuzes maken. Wat als je alle overbodige ballast weglaat: travel light. Dat kan heel kwetsbaar voelen. Je hebt deze bagage immers al een eeuwigheid met je meegesleept. En misschien voel jij je wel heel zelfverzekerd op je hoge hakken of heel veilig in je caravan. 

Gelukkig is er altijd jouw prachtige eigenheid waar je op terug kunt vallen. We gaan diep duiken in wie jij bent in je pure kern. In de liefde voor jouw Zijn.

Deel 4 - Op pad

Oké... laatste check... klopt jouw gewenste eindbestemming nog? Nu je alle ballast hebt achtergelaten, kan het natuurlijk zo zijn dat je ineens voelt dat je verder, of een andere route zou kunnen reizen dan je eerst had gedacht. Of dat je veel minder nodig hebt om van je vakantie te kunnen genieten.... 

We gaan aan het werk met jouw manifestatie kracht. Want dromen en reizen in de geest is één ding. Het leven creëren waar je diep naar verlangt is nog weer wat anders. En na de reis van de afgelopen weken heb jij alles in huis om precies dat te doen.

Live dag (optioneel)

Tijdens de live dag op zondag 22 augustus helpen we je om alles wat je hebt geleerd nog eens diep te verankeren. In je lichaam, geest en ziel. Zodat je lekker verder kunt reizen. Zonder ballast, maar met alle kennis en ervaring die je nodig hebt om in onbelemmerde liefde voor het leven zelf te zijn.

Hoe reizen we?

We gaan online reizen. Via interactieve sessies (Zoom) en livestreams (Facebook) ontmoeten we elkaar. Daarnaast creëren we een veilige ruimte om op ieder moment te delen en te kunnen delen binnen een besloten groep op Facebook. Daarin zijn wij ook live aanwezig en daar kunnen we het meest rechtstreeks met elkaar delen. Mocht je dat niet willen of kunnen, dan reis je gewoon via de mail mee. Je krijgt verder alles mee en kunt net zo makkelijk met ons in contact komen.

We sluiten op 22 augustus af met een (optionele) live-dag op locatie (10-20 deelnemers) om samen 'thuis te komen" en te bekrachtigen. Om onze ervaringen te delen en om de transformatie te verankeren in ons hele zijn. Lichaam, geest en ziel. Je kunt kiezen om daar live bij te zijn. Maar dat hoeft niet. We zullen delen van de dag ook livestreamen in de Facebookgroep en de oefeningen delen via de mail.

Wat investeer jij in deze roadtrip?

Voor deze vierweekse roadtrip vragen wij een vergoeding van €150,-. Daarvoor krijg je dagelijks wat van ons aangereikt: naast de interactieve sessies en livestreams bijvoorbeeld ook inspirerende bespiegelingen, een meditatie, activatie of oefeningen.

En… je mag voor dit bedrag een reismaatje meenemen! Omdat veel mensen samen reizen wel zo gezellig vinden. Hoeft niet, mag wel. Net wat jij fijn vindt. 

Daarnaast investeer je natuurlijk simpelweg door mee te gaan. Met jouw tijd en aandacht. En je investeert door je enthousiasme en je openheid. Die investering mag voor iedereen anders zijn. Jij mag net zoveel aanwezig zijn als goed voelt voor jou. Het is jouw reis, jouw proces. Niets moet, alles mag.

Voor deelname aan de live dag (incl. lunch) vragen we een extra bijdrage  van € 40,-. Het in een groep delen van en terugkijken op ervaringen, geeft energie en maakt herinneringen waarmee je dat wat je geleerd hebt, beter borgt in je systeem en je geheugen. En natuurlijk vinden we het hartstikke leuk om je persoonlijk te ontmoeten!

Op een rijtje wat je allemaal (mee)krijgt:

  • Een heerlijke digitale roadtrip met gelijkgestemde mensen
  • Al onze kennis en ervaring (en dat zijn heel wat jaren bij elkaar!)
  • Een hele maand lang elke dag inspiratie en oefeningen
  • Een werkboek vol oefeningen om in te schrijven en te bewaren
  • Een gratis en besloten Facebook groep om elkaar in te ontmoeten
  • Live sessies en registraties daarvan om zelf terug te kunnen kijken
  • De mogelijkheid om ons iedere vraag te stellen die er op reis in je opkomt
  • En een live-dag waarin we een hele dag met elkaar werken en plezier maken
  • En... een ervaring die je hele leven meegaat: je kunt alles aan wat het leven je aanbiedt!

Wij hopen je te ontmoeten op 18 juli!

Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.