Schrijf je hier in voor jouw Juweeltjes Meer info

In gesprek met mij

Oké, nu heb je alles gelezen wat met je resoneert op het gebied van spirituele ontwikkeling (en waarschijnlijk ook een heleboel wat niet resoneert). Ook mijn artikelen ken je en wat er door mij heen geschreven wil worden, resoneert met jouw hart.

 • Je weet dat jij de enige bent die de volledige verantwoordelijkheid draagt voor hoe jij je eigen leven ervaart.
 • Je weet dat jouw buitenwereld een prachtige spiegel is voor wat er van binnen gebeurt.
 • Je weet dat wat er bij jou van binnen gebeurt bepaald hoe jij je over je leven voelt.
 • Je kunt over het algemeen prima de taal van je ziel verstaan wanneer deze door jouw hart met je spreekt.
 • Je weet ook hoe terug te communiceren.
 • Je bent een held in zelfreflectie en loslaten en ontspannen in je zijn.
 • Je weet dat je jouw leven waard bent, ondanks alle emotionele woelingen die zo nu en dan de kop op kunnen steken.
 • Je bent niet bang om te leven, niet bang voor de vreugde, niet bang voor de pijn.

Toch kun je ineens een vraag tegenkomen waar jij in je eentje het antwoord niet op lijkt te kunnen vinden. Of je komt een persoon tegen die wie hij of zij is in een klap alle grond onder je voeten vandaan veegt. Misschien ontdek je in een vergeten hoekje van je innerlijk nog een monster waar je niet van weet hoe je er mee om moet gaan. Dat overkomt ons allemaal wel eens. We voelen de flow en dan ineens niet meer. De energie stopt. We zijn op een knooppunt en de knoop zit zo strak dat we hem in ons eentje niet losgepeuterd krijgen.

Dan ga ik graag met je in gesprek. Er is niets dat ik leuker vind dan om te kijken waar er beweging te krijgen is in vastzittende energie.

Waar zit er een oude ego-overtuiging je zodanig in de weg dat hij de stroom blokkeert? Wanneer zit er een mindf*ck zo dicht in je gezicht dat je er niet meer langsheen kan kijken? Wanneer je innerlijk doorgroeit worden de uitdagingen steeds subtieler, maar ook taaier. En dan wordt het pas echt interessant. Ik zet graag met jou de energie weer in beweging.

Misschien moet de verwarring eerst nog wel groter worden. Een gesprek met mij kan weerstand oproepen. Dat is mooi. Weerstand is een teken dat we tegen datgene aanbotsen wat je tegenhoudt. Daar zullen we dan doorheen moeten bewegen. Of je kunt je er juist tegen afzetten om een heel andere kant op te gaan. Beide is oké. Beide is beweging. En iedere beweging leidt naar een volgende. En voor je het weet ontwart de knoop uit verwarring zichzelf maar.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je het altijd met mij eens moet zijn. Ik heb de waarheid niet in pacht. Ik heb mijn waarheid en jij hebt de jouwe. Jij hebt er veel meer aan om open en eerlijk te zijn over wat er daadwerkelijk bij jou van binnen gebeurt. Ik kan jou veel beter van dienst zijn wanneer je dat bent. En dat is weer leuker voor mij. Zolang we in liefde voor en respect naar elkaars zijn blijven, mag alles op tafel. Ook het mes.

Maar ook de warmte en de zachtheid krijgen alle ruimte. De kwetsbaarheid en de emoties. Ik kan ze dragen, zoals ik weet dat jij ze kan dragen. Er is ruimte om oude patronen te doorbreken, maar ook om te helen en om nieuwe, steviger grond onder je voeten te voelen. Jij bent prachtig in alles wie je bent net als dat ik dat ben. En dat mag alle ruimte innemen die het wil.

Dus, ben jij iemand die:

 • een knooppunt voelt waar je in vastloopt
 • wat extra helder meekijken, meedenken en meevoelen kan gebruiken
 • een stevige (spirituele) basis bezit
 • bekend is met mijn visie en kijk op het leven en de liefde
 • de volledige verantwoordelijkheid voor zichzelf wil nemen
 • over voldoende zelfreflectie beschikt om te herkennen waar je last hebt van mindf*cks
 • over voldoende zelfreflectie beschikt om te herkennen welk deel van je ego vrij is en welk niet
 • voldoende moed heeft om jezelf helemaal ter discussie te stellen
 • voldoende moed hebt om alles wat je geleerd hebt overhoop te halen
 • echt open durft te zijn, in al je kracht en kwetsbaarheid

Dan maak ik graag een afspraak met je. Mijn uurtarief is €88,00 incl. btw. Mijn ervaring is dat een gesprek ongeveer anderhalf uur duurt. Maar het kan langer duren. Ik stop het liefst wanneer we beide de ‘punt’ in het gesprek voelen. We zijn allebei verantwoordelijk voor onszelf, onze tijd en onze financiën. Op die manier halen we het meeste uit ons contact.

Mail mij  met je vraag of je knooppunt en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vaak werkt het zo dat je intuïtief weet dat je iets heel graag wilt. Dat kan een gesprek met mij zijn. Dan is het goed om ook de financiële ruimte te creëren om dat gesprek aan te gaan. Maar soms is het zo dat je het zetje nodig hebt, zonder dat je de financiële mogelijkheid hebt. Voor deze speciale situaties geef ik maandelijks twee gesprekken gratis weg. Als cadeautje voor iemand die het echt heel goed kan gebruiken. Ben jij of ken jij zo iemand? Neem dan even contact met me op.

Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.