13-7 tot 8-8 Zomer van de onbelemmerde liefde Meer info

Bijeenkomst Onbelemmerd Liefhebben

Datum: donderdag 9 april
Tijd:19:00-21:30
Plaats: Lelystad, exact adres volgt
Bijdrage in de kosten: € 17,50

Hoe zou het zijn om lief te kunnen hebben vanuit totale innerlijke vrijheid? Onbelemmerd liefhebben. Dat voelt fantastisch. De vrijheid om vreugde te voelen in alles wat er is. De liefde voor jezelf te voelen, en tegelijkertijd de diepe liefde voor de ander. Te voelen hoe in het contact beider behoeften en beider verlangens steeds meer synchroon gaan lopen. Behoefte en verlangen naar zowel naar autonomie als naar de overgave aan de verbinding. Om te voelen dat je alle angst en alle weerstand meer en meer los kan laten en in een natuurlijke stroom terecht komt. In mijn ervaring is dit de mooiste basis van waaruit ik kan leven en mezelf aan de wereld kan geven.

We gaan door een tijd van diepe transformatie. Van overleven naar leven. Naar bloeien. Naar het ervaren van en leven in onvoorwaardelijke liefde. Naar het onbelemmerd kunnen liefhebben van onszelf, een ander, de wereld en het leven zelf. Het is een prachtig proces. Het levert zoveel meer innerlijke vrijheid en vreugde op dan we ooit eerder gekend hebben.

En het vraagt ook iets van ons. Het vraagt ons om te transformeren. Om te laten gaan wat ons niet meer dient. Om ruimte te maken voor iets nieuws. 

Ik wil daar op donderdag 9 april graag over spreken. Over wat ik heb geleerd op het gebied van liefde en alle belemmeringen die we hebben opgeworpen. Over hoe we kunnen aankijken wat ons tegenhoudt om te zijn wie we daadwerkelijk zijn. Hoe we onszelf kunnen helpen weer liefde te zijn en te leven. Ik maak ook ruimte voor jouw vragen, om samen te kijken hoe we datgene waar jij in vast zit weer in beweging kunnen krijgen. En ik help je graag om vanuit de liefde die ik ben, de verbinding met jouw kern te verstevigen.

Ik heb er heel veel zin in om te vertellen, te luisteren, mee te denken en uit te wisselen met jou. Er zijn maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar, dus reserveer hierboven de jouwe!

Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.