Bijeenkomst Onbelemmerd Liefhebben

Datum: zondag 31 maart
Tijd:13:30-16:30
Plaats: Plompetorengracht 6H Utrecht
Bijdrage in de kosten: € 7,50 Uitverkocht...

Wat zijn we mooi wanneer we liefhebben. Wat zijn we prachtig wanneer we oprecht en onbelemmerd liefhebben. Wanneer we met verwondering, compassie, oneindige en onvoorwaardelijke liefde naar onszelf, een ander, de wereld en ons leven kunnen kijken. Niet alleen naar de dingen die we leuk vinden, maar naar alles wat zich maar aan wil dienen.

Wat zijn we krachtig wanneer we onszelf helemaal kunnen omarmen in alles wie we zijn.

Op zondag 31 maart 2019 organiseer ik een bijeenkomst over Onbelemmerd Liefhebben. Een middag om samen onze ervaringen, belemmeringen, ideeën, en visie op liefde en leven te delen en uit te wisselen. Een middag vol inspiratie en nieuwe invalshoeken.

Ik heb er heel veel zin in om te vertellen, te luisteren, mee te denken en uit te wisselen met jou. Er zijn maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar, dus reserveer hierboven de jouwe!

Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is ook verkrijgbaar als ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.