Schrijf je hier in voor jouw Juweeltjes Meer info

Portret van Manon Buwalda

Over mij

Volgens mijn diploma’s ben ik inmiddels afgestudeerd in een aantal professies en heb ik heel wat kwaliteiten en vaardigheden in mijn rugzak. Ik ben transpersoonlijk counselor en theaterdocent. Ik ben opsteller en sjamanistisch healer. Ik werk met en vanuit energie. Ik werk in afstemming met het collectieve veld waardoor ik alle informatie door me heen kan laten stromen die uitgedragen wil worden. Ik gebruik mijn intuïtie door helder te denken en helder te voelen. Dat heb ik geleerd en in duizenden uren geoefend.

Ik heb mijn sporen verdiend, maar dat betekent niet dat ik klaar ben. Want bovenal ben ik een eeuwige student. Een student van het leven in contact met onvoorwaardelijke liefde. Elke dag staat voor mij in het teken van het volgen van mijn hart. Om dat te kunnen doen zoek ik steeds opnieuw en vollediger de afstemming met mijn ziel, of mijn grotere zelf. Een leven lang student van het leven zijn heeft mij namelijk geleerd dat ik dan het meest gelukkig ben.

Ik wil een zo zuiver mogelijk kanaal zijn voor mijn ziel. Ik heb toegang tot mijn innerlijke vrijheid nodig om elke dag opnieuw keuzes te kunnen maken die mijn hart en ziel laten zingen. Die toegang tot mijn innerlijke vrijheid ontwikkel ik door mij bewust te zijn van alles wat ik ervaar in mijn leven.

Onvoorwaardelijke liefde is een levenskracht die mij mateloos fascineert. Over hoe we het contact ermee verloren zijn door voorwaarden aan liefde te willen koppelen. Maar ook hoe we dat contact weer kunnen herstellen. Liefde in zijn puurste vorm is de basis voor alles in het leven. Het is oordeelloos. Wij zijn gewend om overal een oordeel op te plakken. Daarom jaagt echte onvoorwaardelijk liefde ons vaak zo’n angst aan. Het vraagt je om alles te zien, te laten zien en dat volledig te accepteren.

Onvoorwaardelijke liefde is een levenskracht die mij mateloos fascineert.

Mijn werk gaat altijd over relaties. Wij zijn nou eenmaal altijd in relatie. Met onszelf, een ander, of het leven zelf. Zielsrelaties zijn de meest intense vorm die je kunt tegenkomen. Die zijn interessant voor mij. Ik heb zelfs een heel boek geschreven om het spirituele groeiproces wat deze relaties in gang zetten in kaart te brengen zodat we er zo groots mogelijk gebruik van kunnen maken.

In de afgelopen vijftien jaar heb ik me helemaal leren afstemmen op het volgen van mijn hart. Ik leef, leer, schrijf, praat en vertel over mijn eigen leerprocessen en hoe jij gebruik zou kunnen maken van mijn heldere inzichten, gedachten en visie.

Ik heb de waarheid niet in pacht. Ik kan jou niet vertellen hoe jij moet leven. Ik heb mijn waarheid en jij kunt daar wellicht iets aan hebben op je eigen pad.

Het gaat mij er niet om je te helpen met je problemen. Ik heb geen oplossing voor jouw pijn. Het probleem is dat je leeft en in je leven kom je nou eenmaal dingen tegen die je pijn doen. Je komt dingen tegen die je een gevoel van vreugde, geluk, verliefdheid, verbinding, plezier, pijn, verdriet, verlies, boosheid en eenzaamheid geven. Het leven schotelt je ervaringen voor, die je een scala aan emoties opleveren.

De uitdaging zit niet zozeer in wat we tegenkomen, maar hoe we er mee omgaan. We hebben allemaal de mogelijkheid om in een verhaal over ons leven vast te gaan zitten. We hebben ook allemaal de mogelijkheid om er gewoon doorheen te durven bewegen. Het punt is dat we vaak niet meer in contact zijn met de kracht die ervoor zorgt dat we afstand kunnen nemen van het drama. We moeten leren accepteren dat we dingen tegenkomen die allerlei narigheid in ons naar boven brengen. Niet om te pesten, maar om ons te leren om het door te laten stromen.

Iedere golf kent een top en diezelfde golf kent een dal. Het gaat erom te leren hoe je niet alleen je hoofd boven water kunt houden, maar kunt leren surfen.

Sessie

Ga met mij in gesprek

Eén plus één is drie. In gesprek met elkaar creëren we samen nieuwe gezichtspunten en mogelijkheden in schijnbaar vastzittende innerlijke knopen.

Info & aanvragen

Boekingen

Met mij

Wil jij graag dat ik een keer kom spreken?
Of wil je graag een dag of een dagdeel met me werken?
Wanneer jij een groepje mensen en een plek regelt, kom ik heel graag naar je toe.

Meer info & aanvragen

Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.