7-13 oktober Week van de onbelemmerde liefde Meer info

Week van de onbelemmerde liefde

Let's get personal

7 - 13 oktober

Hoe zou het zijn om lief te kunnen hebben vanuit totale innerlijke vrijheid? Onbelemmerd liefhebben. Om de vreugde te voelen dat je in verbinding mag laten ontstaan wat er wil ontstaan. Om in je relatie met de ander zowel nabijheid als afstand te voelen en daar vreugde in te ervaren? Om in alle rust de natuurlijke ademhaling van je verbinding te kunnen volgen? Om weliswaar intense liefde te voelen voor elkaar en tegelijkertijd te voelen dat je nog nooit zo diep in verbinding met jezelf hebt gestaan? Om jezelf als kompas te kunnen gebruiken en te merken dat dit precies goed is, ook in jullie verbinding? Om echt compromisloos jezelf te zijn in je leven en in je relaties?

Dit voelt fantastisch. De vrijheid om vreugde te voelen in alles wat er is. De liefde voor jezelf te voelen, en tegelijkertijd de diepe liefde voor de ander. Te voelen hoe in het contact beider behoeften en beider verlangens steeds meer synchroon gaan lopen. Behoefte en verlangen naar zowel naar autonomie als naar de overgave aan de verbinding. Om te voelen dat je alle angst en alle weerstand meer en meer los kan laten en in een natuurlijke stroom terecht komt. In mijn ervaring is dit de mooiste basis van waaruit ik kan leven en mezelf aan de wereld kan geven.

De afgelopen maanden hebben mij nog verder opengebroken voor het echte onbelemmerde liefhebben in mezelf. Voor overgave aan mij en aan de wereld om me heen. Door alles naar boven te brengen wat me nog tegenhoudt en door juist op die manier enorm veel ruimte te scheppen om liefde in al haar facetten toe te laten. Het was een intens jaar waarin ik regelmatig tot de bodem naar beneden ben gezakt, om iedere keer vrijer naar boven te schieten wanneer ik me weer af kon zetten. Ik ben door de hel gegaan. Ik heb gevoeld hoe ik alles verloor wat ik liefheb. Ik heb gevoeld hoe ik mezelf had verloren in angst voor verlies. Ik heb gevoeld hoe door al die angst aan te kijken en het gewoon te leven ik me ervan heb bevrijd. Hoe ik het contact met mezelf nog dieper heb gevonden. En nu mag de toekomst zich ontvouwen. Zonder angst, in liefde. En ik wil dat met jullie delen. Het persoonlijke, het transpersoonlijke en het universele.

Let’s get personal. Real personal. Real, raw and beautiful.

De weg naar onbelemmerd liefhebben staat vol met innerlijke obstakels en belemmeringen. Wat kunnen relaties toch ingewikkeld voelen. Je hebt elkaar lief, je voelt zoveel liefde, en tegelijkertijd wordt ieder flintertje angst in je gewekt, uitvergroot, wakker gemaakt. Je verlangt diep naar jezelf zijn en wat komen daar allemachtig veel angstige oordelen bij naar boven.

  • Angst om niet goed genoeg te zijn.
  • Angst om de liefde die je ervaart weer te verliezen.
  • Angst om jezelf te verliezen in de relatie.
  • Angst om teveel te zijn, te weinig, teleur te stellen.
  • Angst om niet aan de verwachtingen te kunnen voldoen.
  • Angst om te voelen wat je voelt, te willen wat je wilt.

Onbelemmerd liefhebben betekent in eerste instantie jezelf liefhebben. Alle aspecten van jou. Je kracht, je angst, je vrijheid, je belemmeringen, je licht en je schaduw. Vanuit een diepe liefde voor jezelf kun je de ander liefhebben om wie hij of zij is. Dan hoeven jullie niet meer aan elkaars verwachtingen te voldoen, maar kun je echt helemaal jezelf zijn en daarmee een verrijking voor elkaar.

In de week van 7-13 oktober verdiep ik me een week lang in alle aspecten van liefde voor jezelf en liefde in relatie tot een ander. Ik vertel over mijn voorjaar en zomer en wat het me heeft gebracht. Ik ga praten met mensen die op hun eigen manier ook op zoek zijn naar het contact met onvoorwaardelijke liefde in zichzelf, maar ook in relaties. Ik duik opnieuw en nog weer dieper in liefde en verlangen, in liefde en seksualiteit, in liefde en keuzes maken, in liefde en het doorbreken van patronen, in liefde en schaduwdelen, in liefde en vrijheid, in liefde en je hart volgen….

In deze week ga ik mijn eigen energie volgen, maar vind ik het ook heerlijk om door jou geïnspireerd te raken door jouw vragen en jouw verhalen. Het is de bedoeling om elke dag minstens één livestream te geven in een aparte, besloten Facebookgroep. In deze livestream kan ik dieper ingaan op een bepaald onderwerp, alleen of in gesprek met iemand die me inspireert, of ik ga in op vragen die er bij jou leven. Ik geef ook een aantal visualisaties mee die je kunt gebruiken om zelf nog dieper in jouw liefde te duiken. En uiteraard ga ik schrijven over wat er gezegd wil worden, ook persoonlijke verhalen. Ik stuur elke dag een mail met inspiratie om de dag mee in te gaan. Ik zal ook met mijn eigen kaarten uit het deck Vrijheid in Liefde werken.

Deze herfst heeft een hele eigen, rauwe, krachtige energie in zich. En dat vertaalt zich in een hele nieuwe ‘week van de onbelemmerde liefde’. Een week waarin ik echt persoonlijk wordt over mijn leven en alles wat er in me leeft en ik dat ook van jou vraag. Zover je kunt en wilt, maar dan ook echt zover je kunt en wilt. Doe je mee?

Doe je mee? Jouw financiële investering in deze week is € 27,50. Jouw tijdsinvestering is aan jezelf. Ik ga er helemaal in, ik vind het heerlijk om jou daar te ontmoeten.

Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.