Afbeelding Zielsrelaties cover

Zielsrelaties

Wanneer je op internet zoekt, luistert naar spirituele leraren en gewoon een beetje oplet om je heen, zie je dat steeds meer mensen de ervaring hebben dat ze partners ontmoeten in hun leven die ze op een heel diep zielsniveau herkennen. Het is alsof ze elkaar al eeuwenlang kennen, en alsof ze al van alles samen hebben meegemaakt. Ze kijken als het ware direct in elkaars ziel. Dat voelt heel fijn. Het voelt als thuiskomen bij jezelf. Je voelt een levensvreugde en een liefde (of dat nou romantisch is of niet) die je nooit eerder op die manier hebt ervaren.

Dit boek gaat over het proces van vele mensen die in de loop van het afgelopen jaar hun weg naar mij hebben gevonden met vragen over hun eigen ervaringen met zielsrelaties en het innerlijk groeiproces dat dit met zich meebrengt. Ik heb gezien en gehoord en ervaren wat het kan opleveren. Ik heb ook gezien en gehoord en ervaren waar in dit proces het gevaar van verslaving aan de liefde van een ander zit, en het gevaar van jezelf gevangen zetten in verwachtingen van en over die ander.

Het proces dat ik in dit boek beschrijf is niet alleen een makkelijk en fijn proces. Een zielsrelatie vraagt een grote innerlijke schoonmaak van alles wat je netjes had verstopt in de kelder van je Innerlijke Schatkamer. Ben jij er klaar voor om in jouw stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde te springen?

"Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde" is beschikbaar als boek, ebook en als luisterboek.
Meer info en bestellen op de speciale website.

Bestellen

Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.