13-7 tot 8-8 Zomer van de onbelemmerde liefde Meer info

Zomer van de onbelemmerde liefde

We gaan samen online op reis van 13 juli - 8 augustus 2020

De reis vraagt slechts een bijdrage van €55,55 en je mag iemand meenemen!

We zwerven langs de kusten van liefde, relaties en seksualiteit

We organiseren expedities naar de binnenlanden van belemmerde overtuigingen en patronen om ze te bevrijden

Ga je mee?

Wat is onbelemmerd liefhebben

Onbelemmerd liefhebben. Onbelemmerd ‘ja’ zeggen tegen liefde in je leven. In welke vorm zij zich ook aandient. In vrijheid samenwerken met het leven zelf. In volledige innerlijke vrijheid ‘ja’ kunnen en durven zeggen tegen wat er in jouw hart aan impulsen omhoog komt. En tegen wat het leven op jouw pad legt. Onbelemmerd ‘ja’ zeggen tegen jezelf, met alles wat er in jou en door jou leeft.

Onbelemmerde liefde is wat mij in mijn leven beweegt. Het laat zich ervaren als een diep gevoeld verlangen naar voluit leven, naar voluit liefhebben, naar mijn hart voluit openen. Het laat zich zien als een diep gevoeld verlangen naar de innerlijke vrijheid om in ieder moment bewust mijn keuzes te kunnen maken. Onbelemmerd liefhebben is mijzelf volledig liefhebben. Wie ik ben, wat mij beweegt en ook alles waar ik dat niet ben. Het toont zich in een diep innerlijke weten dat het leven mij alles geeft wat ik nodig heb, dat het voor mij, nee met mij, werkt. Vreugde, verdriet, vrijheid en pijn, het zijn allemaal waardevolle onderdelen van mijn leven hier op aarde.

Ik hoef niet te zoeken naar deze onbelemmerde liefde. Zij zit in mij. Zij leeft door mij heen. Het enige wat ik hoef te doen om haar vrij te laten stromen is de barrières die ik in mijzelf tegen deze liefde heb opgeworpen te herkennen, te erkennen en te laten gaan. Want kennelijk is het ook spannend en eng, dat onbelemmerd liefhebben. Kennelijk zijn we allemaal in meer of mindere mate het contact met haar verloren uit angst.

Wat houdt je tegen

Wanneer je goed kijkt, kun je dat op heel veel gebieden in het leven zien. Dat de angst de boventoon is gaan voeren. Maar volgens mij zie je dat nergens zo duidelijk als in onze menselijke liefde, in de relaties die we in naam van liefde met elkaar aangaan en in onze seksualiteit. Juist hier, waar het zo mooi om liefde draait, hebben we liefde vervormt vanuit angst voor verlies. 

We hebben zo’n lading gelegd op liefde, relaties en onze prachtige seksualiteit. Liefde is verworden tot roze wolken en blote engeltjes. Tot lief zijn voor elkaar. Relaties zijn ingeperkt tot gouden kooien. Vastgezet met afspraken dat we ons hart slechts exclusief voor onze partner open mogen zetten, omdat anders de angst voor verlies ons te machtig worden. En onze seksualiteit… och die arme buik van ons. Zo diep pijnlijk verwond en overladen met schuld en schaamte… 

Laten we weer voelen wat ze echt zijn: liefde, relaties en seksualiteit. Laten we weer in contact komen met de vorm die zij zelf willen aannemen, zonder dat we daar een oordeel over hebben. Zonder dat we ze in een verzonnen vorm willen persen waar ze eigenlijk niet inpassen. Laten we ze weer laten stromen, precies zoals het goed voelt in het moment voor jou en ook voor mij. Laten we het ritme van liefde zelf weer toelaten in ons leven. Het ritme van dag en nacht, van eb en vloed, van nabijheid en afstand, van leven en sterven.

Juist in deze tijd wordt je herinnerd aan de volheid van het leven. Aan dat leven en dood, liefde en verlies, vreugde en verdriet, de rijkdom van het leven laten zien. Juist nu, dit voorjaar en deze zomer krijg je de kans om alles aan te kijken wat jou weghoudt van onbelemmerd leven en liefhebben en waar jij jezelf vasthoudt in angst. Wat een kans! Wat een kans om nog dieper te leren jouw leven onbelemmerd lief te hebben.

Ga je mee op reis

Ik ga op reis deze zomer. Niet in een vliegtuig, of ergens naartoe, maar in mezelf. In uitwisseling met hele bijzondere en grote liefdes in mijn leven. Op zoek naar de barrières in liefde, relaties en seksualiteit en vooral, op zoek naar de weg naar vrijheid daarin. Ik ga in gesprek met mensen die mij inspireren op die gebieden. Waarvan ik weet dat ze heel veel werk hebben verricht in hun eigen bewustzijn daarop. Niet omdat dat zou moeten, maar vanuit datzelfde diep gevoelde verlangen naar onbelemmerd liefhebben. 

Jij mag mee op reis. Graag zelfs! Ik deel heel erg graag met jou en laat me ook graag inspireren door jouw ervaringen en door jouw vragen. Ik deel met liefde mijn processen van de afgelopen jaren, die zowel enorme liefdeservaringen als verlieservaringen behelzen. Ik deel met liefde mijn zoektochten in mezelf en het bewustzijn dat ik daarin heb ontwikkeld. Mijn lessen die ik heb geleerd en heb toegepast in mijn leven waardoor ik voel dat de liefde onbelemmerd mag stromen in mij.

Ik deel open wat er in mij leeft. Mijn vreugde, mijn diepe pijn, mijn intense emoties, mijn pieken en mijn dalen. In alle eerlijkheid laat ik je het pad zien dat ik heb ontdekt en vrijgemaakt. Ik deel mijn grootste waarheid met jou. Niet zodat jij dat ook kunt lopen, maar zodat jij jouw pad kunt vinden. Zodat jij jezelf leert kennen en de deuren naar onbelemmerde liefde in jezelf kunt openzetten. In een diep vertrouwen dat wat jij diep van binnen voelt, zich zal weerspiegelen in jouw buitenwereld. 

Ga je mee op reis? We gaan van 13 juli tot 8 augustus, vier weken lang online met elkaar op reis. Vier weken waarin ik je meeneem langs de prachtige kusten van liefde, relaties en seksualiteit. En waarin we ook expedities organiseren naar de binnenlanden. Op ontdekkingstocht gaan. Onszelf hervinden. Energie en inspiratie opdoen om de komende jaren weer mee verder te kunnen. Laten we ons laten meedrijven op de getijden van dit bijzondere jaar. 

Je krijgt van 13 juli tot 8 augustus, vier weken lang van mij:

  • iedere week de diepte in op een van de onderwerpen liefde, relaties en seksualiteit

  • een besloten Facebookgroep waarin we ook onze kwetsbaarheid kunnen tonen 

  • iedere week een oefening die je dichter bij jezelf brengt

  • iedere week een livestream/audio waarin ik mijn heldere weten met jou deel

  • inzicht in mijn processen en het pad dat ik vrijgemaakt heb in mij

  • de gelegenheid om al jouw vragen en ervaringen te delen

  • iedere week een livestream/audio waarin ik praat met een van mijn grote liefdes en inspiratiebronnen

  • alle mogelijke berichtjes, ingevingen en extraatjes waar ik maar op kan komen

  • en jij hebt de gelegenheid om dit te ontvangen, waar jij ook maar bent: thuis, buiten, op vakantie, of waar dan ook. Ik kom gewoon online naar je toe.

Om deze weken samen op reis te kunnen gaan, vraag ik een bijdrage van €55,55 inclusief btw van jou. Het getal van de ultieme vrijheid. Zowel voor jou als voor mij. Deze bijdrage maakt het mij mogelijk om mijn werk met volle overgave te doen, om mijn volledige focus op jou te kunnen hebben. Zodat jij weer het onderste uit mijn kan kunt drinken deze zomer. Er alles uit kunt halen wat er voor je uit te halen valt

Welkom en neem iemand mee als je wilt

En, omdat ik deze Zomer van de onbelemmerde liefde met zoveel mogelijk mensen wil delen, mag je iemand gratis mee laten doen als je dat wilt: je partner, je vriend(in), met wie jij deze reis dan ook maar wilt delen. Het enige wat je hoeft te doen is, nadat jij jouw plekje hebt gereserveerd, mij even te mailen met de naam en het e mailadres van jouw medereiziger en dan voeg ik hem of haar toe. 

Boek

Zielsrelaties: de stroomversnelling richting onvoorwaardelijke liefde

Een boek over ontmoetingen van ziel tot ziel en hoe zij de weg in jou vrijmaken naar onvoorwaardelijke liefde.

bestellen

v.a. €12,00

Het boek is verkrijgbaar als paperback, ebook en luisterboek.

» Info & bestellen

Facebook

Besloten Facebookgroep

In deze groep deel ik mijn zoektocht naar al mijn schatten in mijn Innerlijke Schatkamer en nodig ik je uit om mee te gaan op expeditie naar jou.

Naar de Facebookgroep

Nieuwsbrief

Juweeltjes

Een onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met mijn nieuwste artikelen, tips over interessant leesvoer en andere juweeltjes.